Se lejepriser

Arkitektur

Virke-fællesskaberne bliver tegnet af en række af Danmarks dygtigste arkitekter med fokus på at indpasse arkitekturen til stedet. Derfor er alle Virke-fællesskaber forskellige i arkitekturen, boligernes antal og størrelser og i udvalget af praktiske fællesfaciliteter.

Et Virke-fællesskab består af 30-50 lejeboliger. Vi vægter en stor variation i boligformer og størrelser, så der er plads til forskellige livsformer og indkomstforhold.  Et Virke-fællesskab rummer typisk små 2V boliger, der henvender sig særligt til singler, lidt større 2-3V’ere, der henvender sig til par eller singler, der vil have lidt mere plads, og de mere rummelige 3V’ere, der henvender sig særligt til par.

Boligernes udformning varierer fra sted til sted, men vi stræber efter at realisere de samme boligkvaliteter i alle Virke-fællesskaber. Der er altid fokus på et godt lysindfald og gennemtænkte planløsninger, der får boligen til at virke mere rummelig.

Alle Virke-fællesskaber har smarte opbevaringsløsninger som gode indbyggede skabe og boligerne kan også have fleksible indbyggede møbler som eksempelvis en ekstra soveplads, som kan gemmes væk og blive til en arbejdsplads eller et læsehjørne. Alle boliger har gode, møblerbare rum og gangarealer er integreret i boligen, så man ikke spilder plads. 

Bolig / Virke-Broen
Bolig / Virke-Broen
Bolig / Virke-Broen
Bolig / Virke-Broen
Alrummet / Virke-Broen
Alrummet / Virke-Broen
Bolig / Virke-Teglgården
Bolig / Virke-Teglgården
Bolig / Virke-Teglgården
Bolig / Virke-Teglgården
Bolig / Virke-Teglgården
Bolig / Virke-Teglgården
Broen_Skibet_Koege_20200622_TH_0554

Bebyggelsen

Et Virke-fællesskab indgår som regel i en sammenhængende bebyggelse, der også rummer familieboliger og i nogle tilfælde ungdomsboliger. Bebyggelsen tegnes sådan at gårdrum, stræder, nicher, solkroge og steder for natur og dyrkning indbyder til fællesskab for alle beboere mellem husene. Arkitekturen tilpasses stedet og den fysiske og historiske kontekst.

Det fælles alrum ligger altid i stuen ud mod byen eller den grønne gård. De øvrige fællesfaciliteter fordeles på de forskellige etager, så der er anledning til, at beboerne bevæger sig rundt. Adgangsarealer som trapper og opgange er tænkt, så de rummer pauser og nicher, som kan indtages af beboerne.

Bæredygtighed

Det bæredygtige liv kan også være det gode liv. I Virke vælger vi materialer og tekniske løsninger, der både giver et lavt klimaaftryk og mærkbare sanselige kvaliteter i hverdagen. Alle Virke-fællesskaber certificeres efter den anerkendte internationale standard for byggeri, DGNB, der vægter både miljømæssige og sociale aspekter.     

Få opdateringer om Virke i din indbakke

Følg med i udviklingen af Virke. Tilmeld dig her, hvis du vil høre mere om de kommende boligfællesskaber.

"*" indikerer påkrævede felter

Vælg nyhedsbrev*
Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.