Boligfællesskab i
frisk havluft ved
Køge Kyst

På Køge Kyst er boligfællesskabet Broen opført med fokus på nærvær og fællesskab og med skøn udsigt over den fredede strandeng. Broen er en del af en større bebyggelse – Skibet – som samlet består af 80 boliger, hvoraf de 29 ligger i Broen. Boligerne stod klar til indflytning i april 2020. De er tegnet af Vandkunsten og DGNB-certificeret i kategorien guld.

Lyse og velindrettede lejligheder

Virke-Broen er allerede etableret

Broen har boliger til par og singler fra mindre 1,5-værelses lejligheder til større 3-værelses lejligheder. Lejlighederne har lyse trægulve og badeværelse med stor brusekabine, spots og væghængt toilet. I alle boliger er der køkken, fantastisk lysindfald fra store vinduer og udgang til terrasse eller altan.

ursulabach-pd-6m4a4133

Om Broen

I Broen bliver du en del af et fællesskab, hvor man kommer hinanden ved og deler faciliteter som fællesrum med køkken, tagterrasse og værksted. Derudover er der også gæsteværelser. Hver enkelt bolig rummer alt det man har behov for, og fællesfaciliteterne giver de ekstra muligheder, som gør hverdagen lidt nemmere, hyggeligere og sjovere. Den helt særlige placering, smukke arkitektur og gode fællesfaciliteter skaber de optimale rammer for en livsstil, hvor man nyder livet og naturen.

broen-skibet-koege-20200622-th-0938-1

Fællesfaciliteter i Broen

Fællesfaciliteterne er med til at styrke sammenholdet og livskvaliteten og er tænkt som en udvidelse af ens egen bolig. Fællesarealerne er indrettet af Broens beboere og indretningsarkitekter fra Together Architecture. Udtrykket er moderne, nordisk og indbyder til hyggelige stunder.

• Køkkenalrum i stort fællesrum
• Tagterrasse
• Gæsteværelser
• Vaskeri
• Værksted

Oplev Broen

Kom og oplev boligfællesskabet og hør mere om livet i Broen, Kontakt LokalBolig for en fremvisning.

LokalBolig Køge
Torvebyen 9, 4600 Køge
+ 45 56 63 03 39
koege@lokalbolig.dk

For at komme i betragtning til en bolig skal man være fyldt 50 år og ikke have hjemmeboende børn. Der er mulighed for at holde husdyr efter ansøgning.

kxxxcge-kyst-20200622-th-0007

Sådan kommer du til at bo i Virke-Broen

Bliv klogere og mærk efter

Læs materialer, stil spørgsmål til vores mæglere og kom til infomøde. Det er et stort spring at flytte i boligfællesskab, så brug god tid på at mærke efter.

Tag beslutningen og vær med

Skriv under og betal depositum. Så bliver du inviteret til at forme fællesskabet i beboerprocessen, der starter ca. 9 måneder før indflytning.

Giv fællesskabet form

Deltag i beboerprocessen hvor du møder de andre beboere til fælles arbejdsdage. Meld dig ind i arbejdsgruppe om det, som du interesserer dig for. 

Flyt ind i dit nye hjem

Kom til opmålingsdag, inden du flytter ind. Flyt ind på dit personlige flyttetidspunkt, hvor der er god plads til flyttebilen.

Kom godt i gang

Deltag i beboerdage og engager dig i beboerforeningen eller i de fælles aktiviteter.