006A5716

Boligfællesskab
midt i den
skønneste natur

I Kildebjerg Ry er boligfællesskabet Balancen opført midt i den skønneste natur. De 33 boliger ligger samlet i små klynger omkring et centralt strøg. Her ligger fælleshuset med spisekøkken, atelier og værksted, gæsteværelser og kontor og et orangeri. Mellem husene indbyder små, grønne oaser til at trække livet udenfor, og langs med bebyggelsen får vilde blomster og urter plads til at udfolde sig.

Boliger i træ med fantastisk dagslys

Virke-Balancen er allerede etableret

Der er tre typer boliger i Balancen. Toværelsesboliger, der passer godt til én person og treværelsesboliger i to forskellige størrelser, der passer godt til par og dem, der vil have lidt mere plads.

Boligerne er bygget i træ og har et fantastisk dagslys. De brede lysninger omkring vinduerne er holdt i krydsfiner, der giver en nordisk varme. Køkkenerne er designkøkkener fra Rotpunkt, der er en C02 neutral køkkenproducent. Alle boliger er i stueplan og har en privat terrasse og en niche ved hoveddøren, hvor man kan have potter, planter eller en lille bænk ud mod det grønne gårdrum.

075a9460
006a5630-1

Boligtyperne

Boligtype A er en toværelseslejlighed på 55 m2 (6 stk.), boligtype B er en treværelseslejlighed på 75 m2 (17 stk) og boligtype C er en treværelseslejlighed på 100 m2 (10 stk).

Om Balancen

I Balancen bliver man en del af et fællesskab, hvor man omgås og har glæde af hinanden i hverdagen, og hvor omtanke og respekt for naturen er fælles værdier.

Balancen ligger i Kildebjerg Ry i naturskønne omgivelser lige ved golfbane med 27 huller, sansepark og ridestier. Man er tæt på centrum af Ry og har overkommelig transporttid til oplevelser eller job i Aarhus, Silkeborg eller Skanderborg.

Boligfællesskabet har som det første private byggeri i Danmark fået DGNB-certificeringen Diamant, der adskiller sig fra DGNB’s øvrige certificeringer ved udelukkende at inddrage en arkitektvurdering. Det er første gang et byggeri med privat bygherre opnår denne certificering, og kun anden gang, at den tildeles til et boligbyggeri. Balancens arkitektur er udtænkt af tegnestuen Vandkunsten og boligerne stod klar til indflytning medio 2021.

006a5709

Fællesfaciliteter i Balancen

Fællesfaciliteterne er med til at styrke sammenholdet og livskvaliteten og er tænkt som en udvidelse af ens egen bolig. Fællesarealerne er indrettet af Broens beboere og indretningsarkitekter fra Together Architecture. Udtrykket er moderne, nordisk og indbyder til hyggelige stunder.

• Køkkenalrum i stort fællesrum
• Terrasse
• Drivhus
• Gæsteværelser
• Vaskeri
• Værksted

Oplev Balancen

Kom og oplev boligfællesskabet og hør mere om livet i Balancen, Kontakt Home for en fremvisning.

home Ry
Randersvej 11A, 8680 Ry
+ 45 86 89 21 10
ry@home.dk

For at komme i betragtning til en bolig skal man være fyldt 50 år og ikke have hjemmeboende børn. Der er mulighed for at holde husdyr efter ansøgning.

dji-0058

Sådan kommer du til at bo i Virke-Balancen

Bliv klogere og mærk efter

Læs materialer, stil spørgsmål til vores mæglere og kom til infomøde. Det er et stort spring at flytte i boligfællesskab, så brug god tid på at mærke efter.

Tag beslutningen og vær med

Skriv under og betal depositum. Så bliver du inviteret til at forme fællesskabet i beboerprocessen, der starter ca. 9 måneder før indflytning.

Giv fællesskabet form

Deltag i beboerprocessen hvor du møder de andre beboere til fælles arbejdsdage. Meld dig ind i arbejdsgruppe om det, som du interesserer dig for. 

Flyt ind i dit nye hjem

Kom til opmålingsdag, inden du flytter ind. Flyt ind på dit personlige flyttetidspunkt, hvor der er god plads til flyttebilen.

Kom godt i gang

Deltag i beboerdage og engager dig i beboerforeningen eller i de fælles aktiviteter.