Se lejepriser

Fællesskabet

I Virke-Teglgården er man fælles om hverdagen og om at dele sig til et mere bæredygtigt liv. Man kan spise sammen, dyrke interesser sammen, få jord under neglene sammen. Dele værktøj og andre praktiske hverdagsting, hvor man ikke behøver have hvert sit.     

3d-visualisering-dimension-design-pension-danmark-virke-int-virke-002-lt22-spisestue

Alrum med plads til hverdagshygge

Alrummet i Virke-Teglgården er stedet man mødes til fællesspisning, fejringer og hverdagshygge. På alrummets terrasse har man første parket til bylivet og en kompakt byhave, hvor man kan dyrke krydderurter og grønt. Alrummet bliver indrettet med køkken, borde til fællesspisning og et loungeområde med bløde møbler, der indbyder til hverdagshygge eller hjemmearbejde. En indbygget træreol gør det oplagt at have en fælles samling af krydderier, kogebøger, spil eller lignende og skabe en stemning af dagligstue.

Alrummet ligger på den centrale plads i Trælasten lige overfor bydelshuset, Åens hus. Her bliver man både en del af et boligfællesskab og et byfællesskab med masser af muligheder for at deltage i Trælastens fælles aktiviteter.   

Naboaltaner med hverdagshygge

Boligerne i Virke-Teglgården ligger ud til en sydvendt svalegang med hyggelige altaner, som man deler to og to. Her er plads til et lille bord, et par stole og masser af krukker og planter. Her er altid en stille krog til morgenkaffen eller en time med computeren og altid anledning til at tage en snak eller improvisere et glas vin med naboen.

Værkstedet

Bydelens fælles værksted ligger i Åens hus, lige overfor Teglgården. Bydelens beboere driver selv værkstedet, der både kan have plads til arbejde med træ og metal, kunst og håndarbejde samt reparation af cykler og lignende. Og selvfølgelig en fælles værktøjssamling.

Virkelyst

I det grønne område ved åen etableres en dyrkningsfacilitet, hvor man kan få jord under neglene eller tage en bog med i det grønne under glas. Virkelyst er tænkt som en fælles forpost i det grønne, der kommer til at ligge sammen med bydelens andre dyrkningsfællesskaber.  

DSC1914

Delecykler, delekajak, delebil og hvad synes du?

Virke handler om at dele. Fordi det er sjovt, praktisk og bæredygtigt. Når man flytter ind, har vi på forhånd investeret i en deleladcykel. Når fællesskabet er etableret, aftaler beboerne om man vil fortsætte disse deleordninger eller prioritere andre fælles løsninger, der kan skabe en mere bæredygtig hverdag. Beboerne råder over en pulje af Virke-midler, som man kan bruge til deleordninger og særlige indretningsønsker.

Virke-værten

I Virke-Teglgården har man ikke en vicevært, men en Virke-vært. Virke-værten har ansvar for bygningsdrift med ekstra fokus på bæredygtighed og digitale løsninger. Herudover har Virke-værten fokus på at være en vært for beboerne, som byder velkommen til nye lejere og som kan introducere til Virke-appen og bygningernes digitale systemer samt understøtte beboernes initiativer med en praktisk hånd i hverdagen.

Tilmeld dig Virke- Teglgårdens nyhedsbrev

Få besked om Virke-Teglgården som en af de første. Nyheder om udlejning, boliger og fællesskabet direkte i din indbakke.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.