Se lejepriser

50+ boligfællesskab
i midten af Aarhus

Virke-Teglgården er et nyt boligfællesskab med 34 veldesignede byboliger for alle over 50 år uden hjemmeboende børn. Virke-Teglgården er en del af Trælasten, Aarhus’ nye bydel med DGNB-certificerede boliger. Beboerne i Virke deler et skønt alrum med spisekøkken, terrasse og byhave. Herudover er der adgang til et værksted for håndværk og kreativt arbejde og dyrkningsfaciliteter i det grønne område ved Aarhus Å, som man deler med beboerne i naboejendommene. Virke-Teglgården er stedet at bo, hvis man elsker byen og har lyst til at være en del af et aktivt hverdagsfællesskab med masser af muligheder for at gøre ting sammen.

Lyder det interessant, kan du booke en fremvisning ved vores mægler dandolig.

Lej en bolig nu og form fællesskabet

Virke-Teglgården er indflytningsklar.

Lejer du en bolig allerede nu, bliver du del af det første beboerhold, der er med til at indrette det fælles alrum og drøfte boligfællesskabets værdier og aktiviteter, inden man flytter ind.

Beboerprocessen starter op i foråret 2023 og består af 2-3 fælles workshopdage og mindre arbejdsgrupper om eksempelvis indretning, bæredygtighed og hverdagsliv. 

dsc04433
70133-pension-danmark-virke-ext-004-virke-svalegang

Fællesskabet


I Virke-Teglgården er man fælles om hverdagen og om at dele sig til et mere bæredygtigt liv. Man kan spise sammen, dyrke interesser sammen, få jord under neglene sammen. Dele værktøj og andre praktiske hverdagsting, hvor man ikke behøver have hvert sit.     

Boligerne

Virke-fællesskabets boliger er tegnet af tegnestuen Vandkunsten, der er en af Danmarks førende arkitektvirksomheder indenfor boligfællesskaber.

dsc04413
70133-pension-danmark-virke-ext-006-virke-svalegang-1-1366x768

Bæredygtighed

Virke-Teglgården er et byggeri og et boligfællesskab for dem, der gerne vil leve efter bæredygtige principper. Byggeriet bliver certificeret efter den internationale standard for byggeri, DGNB, til niveauet guld.    

Åens hus

Trælasten får sit eget lokale mødested. Et bydelshus, der kaldes Åens Hus, med café, multisal, værksted og mødelokaler, som man kan booke. I forbindelse med Åens Hus anlægges en lokal markedsplads, der gerne skulle fremme naboskab og cirkulær økonomi. Desuden planlægges fælleslokaler og p-pladser til delebilsordninger i hver karré.  

70133-pension-danmark-virke-int-004-faelleshus-koekken

Tilmeld dig Virke- Teglgårdens nyhedsbrev

Få besked om Virke-Teglgården som en af de første. Nyheder om udlejning, boliger og fællesskabet direkte i din indbakke.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på nogle af de typiske spørgsmål om Virke. Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål her, er du velkommen til at skrive til os.

Sådan kommer du til at bo i Virke- Teglgården

Bliv klogere og mærk efter

Læs materialer, stil spørgsmål til vores mæglere og kom til infomøde. Det er et stort spring at flytte i boligfællesskab, så brug god tid på at mærke efter.

Tag beslutning og vær med

Skriv under og betal depositum. Så bliver du inviteret til at forme fællesskabet i beboerprocessen, der starter ca. 9 måneder før indflytning.

Giv fællesskabet form

Deltag i beboerprocessen hvor du møder de andre beboere til fælles arbejdsdage. Meld dig ind i arbejdsgruppe om det, som du interesserer dig for. 

Flyt ind i dit nye hjem

Kom til opmålingsdag, inden du flytter ind. Flyt ind på dit personlige flyttetidspunkt, hvor der er god plads til flyttebilen.

Tag beslutningen og vær med

Deltag i beboerdage og engager dig i beboerforeningen eller i de fælles aktiviteter. 

Hent Virke-Teglgårdens materialer her

Hent herunder relevant materiale vedr. boligerne i Virke-Teglgården som brochure, materialebeskrivelse, etageplaner…