Se lejepriser

Kontakt Virke

Her finder du svar på nogle af oftest stillede spørgsmål om Virke. Du kan også skrive eller ringe til os, hvis du ikke finder svaret på dit spørgsmål, eller hvis du vil booke en fremvisning.

Tlf.: +45 86 17 47 00

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål om Virke.

Er Virke et seniorbofællesskab?

Virke henvender sig til alle over 50 år, der ikke har hjemmeboende børn. I udlejningen tilstræber vi, at beboerkredsen består både af erhvervsaktive og seniorer og af beboere i forskellige aldersgrupper.

Hvilke fælles aktiviteter er der i Virke?

Det afhænger af beboerne. Typisk vælger man at lave fællesspisning 2-3 gange om ugen, hvor man deltager, når man kan. Fredagsbar og klubber for sport, håndarbejde, håndværk og dyrkning af grøntsager er andre typiske aktiviteter.  

Hvor meget skal man være sammen?

Virke er et moderne boligfællesskab, hvor fællesskabet som udgangspunkt er et tilvalg frem for en pligt. Man vælger altså selv til og fra og deltager i de aktiviteter, der interesserer en. Når det er sagt, så kræver Virke også lyst til fællesskab og at man deltager i fællesspisninger og andre fælles aktiviteter jævnligt. Hvis man bare vil have en dejlig lejlighed og ikke er interesseret i at dele og gøre ting sammen, så er Virke ikke det rigtige.        

Hvem betaler for fællesarealerne?

Det gør beboerne via huslejen. Fællesarealerne er tænkt som en del af boligen, som man deler med hinanden og både bruger til fælles aktiviteter og private sysler. 

Hvem gør rent i fællesarealerne?

Beboerne står for den daglige rengøring i fællesrum, mens udlejer står for rengøring af trapper, andre adgangsveje og udearealer.

Må jeg have husdyr i Virke?

Ja, man må have en hund, en kat eller et andet mindre kæledyr. Kæledyr må dog ikke medtages i de indendørs fællesrum.

Må jeg ryge i Virke?

Nej. Både lejligheder og fællesrum er røgfri.

Hvad hvis jeg har behov for pleje?

Virke-boligerne bliver ikke udlejet til beboere, der er plejekrævende ved indflytning. Men boligerne har elevator og er oftest indrettet uden dørtrin, så man kan blive boende, også selvom man bliver plejekrævende i lettere omfang, bruger rollator eller kørestol.   

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Vi har forsøgt at svare på alle spørgsmål, vi plejer at få om Virke. Men har du alligevel et spørgsmål, vi har overset, må du meget gerne sende det til os. Så vil svare på det hurtigst muligt.

Få opdateringer om Virke i din indbakke

Følg med i udviklingen af Virke. Tilmeld dig her, hvis du vil høre mere om de kommende boligfællesskaber.

"*" indikerer påkrævede felter

Vælg nyhedsbrev*
Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.