Se lejepriser

Bæredygtighed

Det bæredygtige liv kan også være det gode liv. I Virke vælger vi materialer og tekniske løsninger, der både giver et lavt klimaaftryk og mærkbare sanselige kvaliteter i hverdagen. Alle Virke-fællesskaber certificeres efter den anerkendte internationale standard for byggeri DGNB, der vægter både miljømæssige og sociale aspekter.     

Klima

Virke er klimavenlige boliger for dem, der vil skrue ned for klimaaftrykket og op for livskvaliteten. Virkeboligerne lever op til lavemissionsklassen, der indebærer, at klimaaftrykket er mindst 1/3 lavere end de gældende lovkrav. Vi når målet ved bl.a. at bygge i træ og genanvendte materialer, som samtidig skaber en rig og sanselig arkitektur med karakter.

006A5869
Broen_Skibet_Koege20200622_WG_2040

Natur

Virke er naturvenlige boliger for dem, der elsker naturen og ønsker at styrke dens mangfoldighed også når man bor i byen. Vi udvikler byggeriet og uderummene, så der både er plads til at mennesker, insekter, fugle og dyr kan udfolde sig. Det skaber et sted, hvor hver dag giver nye oplevelser.

Sundhed

Virke er boliger til dem, der vægter et godt indeklima. Vi leverer boligerne med en smart indeklimamåler, der gør det nemt at forene individuel komfort med et lavt energiforbrug.

TogetherArchitecture07658
TogetherArchitecture07616

Ressourcer

Virke er et fællesskab, hvor man deler ting og kvadratmeter og anvender og genanvender ressourcer med omtanke. Når et nyt Virkefællesskab etableres, byder beboerne ind med køkkenting og overskydende møbler, som indretningsarkitekterne kan vælge at bruge i indretningen sammen med nye møbler.

Selve byggeriet er tænkt cirkulært og baserer sig på lokale og vedvarende energikilder samt recirkulering af ressourcer på stedet. Målet er at anvende lokale leverandører og materialer, herunder egnsspecifikke materialer. De fleste Virkefællesskaber er herudover indrettet med køkkener, skabe og badeværelseselementer fra den danske producent Stykka, der er førende indenfor cirkulære inventarløsninger.

DGNB-certificering er en kvalitetssikring, som bruges til at evaluere en bygning eller et byområde, gennem en række kriterier og underkriterier, herunder miljømæssige, økonomiske og sociale aspekter samt vurdering af tekniske kvaliteter og proceskvaliteter.

Få opdateringer om Virke i din indbakke

Følg med i udviklingen af Virke. Tilmeld dig her, hvis du vil høre mere om de kommende boligfællesskaber.

"*" indikerer påkrævede felter

Vælg nyhedsbrev*
Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.