Se lejepriser

Oplev Virke Teglgården med egne øjne

Til infomødet kan du bl.a. se de ledige boliger, møde nogle af de beboere, som allerede er flyttet ind i Virke Teglgården og høre om hverdagen i boligfællesskabet. Vi går en tur rundt på byggepladsen og ser fælleslokalet og nogle af lejlighederne. Der bliver også mulighed for at reservere en bolig. Virkechef Per Schulze vil også være til stede, så der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål. 

Mød op på adressen Trælasten, Daubjergvej 19, 8000 Aarhus C.  

Tilmelding er nødvendig! 

En ny generation af boligfællesskaber

Virke-Teglgården er tegnet af tegnestuen Vandkunsten, der er en af Danmarks førende arkitektvirksomheder indenfor mere bæredygtigt byggeri og boligfællesskaber.

Boligselskabet er en ny generation af boligfællesskaber og bygger på et fælles værdigrundlag, som er beboernes afsæt for at forme fællesskabet og arkitekternes afsæt for at skabe rammerne.

Derfor er Virke-Teglgården et byggeri og et boligfællesskab for dem, der gerne vil leve mere bæredygtigt. Byggeriet bliver certificeret efter den internationale standard DGNB – på guldniveau.

Virker det som noget for dig?

Er Virke noget for mig?

Virke er for alle, der er over 50 år og som ikke har hjemmeboende børn. Virke henvender sig både til erhvervsaktive og seniorer på pension. Ved udlejning af Virke-fællesskaberne bestræber vi os på at sikre en aldersblandet beboerkreds.

Virke er noget for dig hvis du…

Vil bo lidt mindre og dele lidt mere.

Vil være en del af et aktivt fællesskab, hvor du selv skaber rammerne sammen med andre beboere.

Er optaget af bæredygtighed og at leve mere bæredygtigt i hverdagen.

Har lyst til at spise med andre én eller flere gange om ugen og deltage i fælles aktiviteter som fredagsbar, dyrkning af grøntsager, håndværk eller andet, som du interesserer dig for.