Se lejepriser

En ny generation af boligfællesskaber

Virke-Teglgården er tegnet af tegnestuen Vandkunsten, der er en af Danmarks førende arkitektvirksomheder indenfor mere bæredygtigt byggeri og boligfællesskaber.

Boligselskabet er en ny generation af boligfællesskaber og bygger på et fælles værdigrundlag, som er beboernes afsæt for at forme fællesskabet og arkitekternes afsæt for at skabe rammerne.

Derfor er Virke-Teglgården et byggeri og et boligfællesskab for dem, der gerne vil leve mere bæredygtigt. Byggeriet bliver certificeret efter den internationale standard DGNB – på guldniveau.

Virker det som noget for dig?

Virke starter med “Vi”

Virke-Teglgården er stedet at bo, hvis man elsker byen og har lyst til at være en del af et aktivt hverdagsfællesskab med masser af muligheder for at gøre ting sammen.

Beboerne i Virke deler et skønt alrum med spisekøkken, terrasse og byhave. Herudover er der adgang til et værksted for håndværk og kreativt arbejde og dyrkningsfaciliteter i det grønne område ved Aarhus Å, som man deler med beboerne i naboejendommene.

Det er altså ikke tilfældigt, at Virke starter med Vi.

Virke-Teglgården består af 34 lejeboliger i forskellige størrelser, herunder lejligheder med et, to eller tre soveværelser.

Boligerne er kompakte, veldesignede byboliger med en overraskende rummelighed. Boligen er optimeret til de behov man har, når man efter et langt og stort liv vælger at bo på mindre plads. Alle boliger har indbyggede skabe, gode møblerbare rum og alle overflødige gangarealer er sparret bort, så man får mest mulig boligværdi for huslejen. Til alle boligerne hører eget kælderrum, ligesom der er mulighed for leje af parkeringsplads i kælderen.

Er Virke noget for mig?

Virke er for alle, der er over 50 år og som ikke har hjemmeboende børn. Virke henvender sig både til erhvervsaktive og seniorer på pension. Ved udlejning af Virke-fællesskaberne bestræber vi os på at sikre en aldersblandet beboerkreds.

Virke er noget for dig hvis du…

Vil bo lidt mindre og dele lidt mere.

Vil være en del af et aktivt fællesskab, hvor du selv skaber rammerne sammen med andre beboere.

Er optaget af bæredygtighed og at leve mere bæredygtigt i hverdagen.

Har lyst til at spise med andre én eller flere gange om ugen og deltage i fælles aktiviteter som fredagsbar, dyrkning af grøntsager, håndværk eller andet, som du interesserer dig for.